El Club de Natació Sant Just es reserva el dret de fer modificacions sobre productes, preus, promocions i d’altres condicions comercials i de servei en qualsevol moment. Tots els preus dels productes exposats a la web inclouen l’IVA. Els terminis de lliurament tenen caràcter merament indicatiu. Les despeses d’enviament, quant doni lloc a les mateixes, es reflexaran a l’acceptació de la comanda i seran a càrrec del destinatari. En cas que algun dels articles sol.licitats no estigui disponible, se li gestionaria la seva comanda amb la màxima agilitat possible, informant-lo del retard. El sistema d’enviament de la comanda s’inclourà al detall de la comanda. El client podrà tornar qualsevol article o comanda sempre que es compleixi alguna de les següents situacions:

1.El producte no satisfà els desitjos del client. En aquest cas, té un termini de (7) dies naturals, a comptar des de la data de recepció, per executar el dret de devolució

2.La compra conté un article erroni no sol·licitat. El client s’haurà de posar en contacte amb www.cnsantjust.cat donar el número de comanda i el seu nom complet. Un cop tornat i rebut l’article erroni, se li farà arribar l’article correcte. En cas de no ser possible, es facilitarà una solució viable amb la màxima rapidesa. En aquestes situacions, el Club Natació Sant Just assumeix l’import dels ports i altres despeses de gestió associades a la devolució de l’import abonat. Per procedir a la devolució, s’haurà de seguir obligatòriament les instruccions que se li facilitin. En qualsevol altre procediment serà causa de no abonament.

3.Producte en males condicions o extraviat. En cas que la comanda arribi oberta, en males condicions o s’extraviï, el client NO HA DE SIGNAR l’albarà de rebuda i ha de rebutjar la comanda. El Club de Natació Sant Just farà les comprovacions necessàries i tornarà a enviar la mateixa comanda sense cost pel client, un cop rebuda la devolució del producte disconforme i comprovats els danys.

4.Lliurament: Tots els nostres productes esportius es lliuren directament al club. Aquest servei de recollida de la comanda al nostre club et permet evitar càrrecs per lliurament programada i enviament. En recollir la comanda és obligatori que el client revisi que tot està conforme segons els articles que havia sol•licitat i en perfecte estat. En cas de no conformitat s'haurà de comunicar en aquell moment.

Condicions de devolució

El Club de Natació Sant Just farà devolucions i canvis sempre es compleixin les següents condicions:

1.Comunicació prèvia confirmada amb el Club de Natació Sant Just abans de fer qualsevol tràmit. Pot contactar via correu electrònic a info@cnsantjust.cat o trucant al telèfon 931 166 177, indicant el número d’albarà i nom complet.

2.El producte s’ha de trobar al seu embolcall original, en perfecte estat sense utilització

3.La devolució de l’import es farà pel mateix mitjà de pagament amb què es va fer la comanda.

Garanties

Tots els productes estan garantits a partir de la data de l’albarà de lliurament contra tot defecte material o de fabricació segons l’establert normativament. Aquestes condicions no són aplicables per enviament a l’estranger.