EL CLUB

El Club Natació Sant Just, amb una història de més de 30 anys, va ser fundat el 1988 amb l’objectiu de donar resposta a un requeriment de la pràctica d’aquest esport en l’àmbit municipal . La nostra principal activitat i motor de l’entitat ha estat sempre la natació, activitat que ha procurat força alegries al municipi durant la seva història.

Amb seu a les instal·lacions esportives municipals de La Bonaigua, el Club de Natació Sant Just és un referent municipal quan parlem d’activitat esportiva.

L’any 2012, es va crear la Secció de Triatló Infantil L’3scola formada per nedadors del club amb inquietuds per aquest esport. En només 6 anys, L’3scola ha esdevingut un dels clubs referents en triatló infantil a Catalunya, participant a totes les proves arreu del territori amb molt bons resultats, tant a nivell de circuits com de les proves úniques de Campionat de Catalunya.

El Club és present a les competicions del calendari oficial de la Federació Catalana de Natació així com a d’altres trofeus, aportant nedadors des de la categoria de prebenjamins fins els màsters. Paral.lelament, en els últims anys s’està fomentant des del club la participació a competicions d’aigües obertes, unificant així objectius tant de natació com de triatló.

Tanmateix la secció L’3scola participa a totes les proves del calendari de la Federació Catalana de Triatló dintre de les seves modalitats (duatló, aquatló i triatló).

Tots els nostres nedadors estan federats a una o ambdues federacions, segons la seva activitat.

HISTÒRIA

JUNTA DIRECTIVA

  • President: Jordi Estradé
  • Vicepresident i equipació: Juan Manuel Arjona
  • Secretari: Sergi Pérez
  • Tresorer: Jesús Viscarri
  • Vocals: Salvador Abadal
    Sónia Pina
    Ambrós López