TRIATLÓ

 

L’3SCOLA

L’3SCOLA Neix el 2014 com a secció infantil del club. Des dels seus inicis, la secció de triatló ha estat una font inesgotable d’alegries i triomfs pel club.
Any rere any, el nombre de membres va en augment fins el punt que actualment el 40% dels socis del club són triatletes. L’3SCOLA està homologada per la Federació Catalana de Triatló.

CATEGORIES

HORARIS

NATACIÓ

dilluns a divendres

FÍSIC + CARRERA TÈCNICA

dilluns a dimecres

CICLISME

1 dissabte al mes

PER QUÈ TRIATLÓ?

El triatló és un esport que combina tres modalitats: natació, ciclisme i córrer. Les distàncies estan reglamentades i van augmentant en funció de les edats i categories. La secció d’aigua comença practicant-se a piscina a les categories inicials i passa a aigües obertes a categories superiors.
És un dels esports més complets que existeix ja que les tres modalitats són anaeròbiques, la qual cosa desenvolupa: la percepció espaial, la coordinació motora, l’agilitat, l’equilibri, la flexibilitat i el sistema respiratori i circulatori.
Especialment en edats infantils i juvenils ajuda a desenvolupar i enfortir l’autoconfiança, millorar l’autoestima i augmentar la capacitat d’autocontrol.

És tan important l’entrenament i capacitat física com la tècnica.

A L’3SCOLA ens prenem com a esport base la natació, donat que en ser l’esport que es practica fora del nostre àmbit natural, és el que requereix una més acurada tècnica i resistència.

El món del triatló fomenta l’alimentació sana, la companyonia amb els rivals i el sentiment d’equip.

Al triatló no existeixen les diferències per sexes.

Les proves femenines tenen les mateixes condicions, distàncies i repercussió que les proves masculines, tant a nivell inicial com a alta competició.